Hulpveren Volvo S40

MAD hulpveren voor Volvo S40 geven extra veerkracht. Ze vullen de standaard veer precies aan, maar niet meer of minder dan nodig. MAD veren zijn heel erg geschikt voor auto's die vaak zwaar worden beladen. Trekt je vaak een aanhanger of caravan? Of gaan de (elektrische) fietsen vaak mee op de fietsendrager? Kies dan voor het Nederlandse kwaliteitsproduct van MAD. 

De hulpveren van MAD leveren wij direct uit eigen voorraad. Hulpveren monteren? Bij de meeste producten staat de montage handleiding online. Klik op een van onderstaande producten voor de productdetails. Zo weet je zeker dat ze geschikt zijn voor jouw auto.

Bekijk de meest gestelde vragen over hulpverensets op de FAQ pagina.
Bezig met laden...

Hulpverenset MAD HV-062195, Volvo S40 II (M) | 2004-2012

Geschikt voor alle uitvoeringen. Niet voor uitvoeringen met AWB. Bouwjaren vanaf 01-2004 t/m 07-2012. Geleverd incl. montagehandleiding.

203,40

149,75

Prijs per set incl. BTW

Levertijd: 1-2 werkdagen
remove add
Bestellen

Hulpverenset MAD HV-202008, Volvo S40 I (644) | 1995-2003

Geschikt voor alle uitvoeringen. Niet voor uitvoeringen met een lading afhankelijke remdrukregeling. Bouwjaren vanaf 07-1995 t/m 12-2003. Geleverd incl. montagehandleiding

293,18

227,00

Prijs per set incl. BTW

Levertijd: naar verwachting 3-4 werkdagen
remove add
Bestellen


Levenslange garantie! Geen gezeur

De kwaliteit van de nederlandse MAD veren wordt internationaal erkend. De hulpveren zijn door TÜV en RDW goedgekeurd. En worden in meer dan 80 landen wereldwijd verkocht. De keuze van de gebruikte materialen zorgt voor de hoogste kwaliteit veren. Wij zijn zo overtuigd van deze kwaliteit dat we levenslange garantie geven op de hulpveren. Geur gezeur!

Zeer tevreden Volvo S40 rijders

De eenvoudige montage en kwaliteit van de hulpveren zorgt voor zeer tevreden rijders van een Volvo S40. De hulpveren zijn gesorteerd op model en/of bouwjaar. Zo ben je in een paar klikken bij de juiste hulpverenset. Een goede set hulpverenset geeft de auto niet alleen een extra setje in de rug bij zware belasting, maar verbetert ook het rijcomfort. Ook zorgen ze ervoor dat de auto niet doorhangt op de achteras. De veren van de auto zijn eigenlijk niet gemaakt voor zware belading zoals fietsendrager, vakantiebagage of druk van aanhanger of caravan. Stel je voor: de auto is volgeladen en iedere drempel ga je bijna kruipend over om dat auto door de veren heen zakt. Autofabrikant gaan er niet vanuit dat jij de auto vollaad met zware spullen. De auto zakt ver door en dat rijdt niet comfortabel. De MAD hulpveren helpen het zware gewicht te dragen. De auto zakt daarom minder ver door.