Hulpveren Dodge Mini Ram

MAD hulpveren voor Dodge Mini Ram geven extra veerkracht. Ze vullen de standaard veer precies aan, maar niet meer of minder dan nodig. MAD veren zijn heel erg geschikt voor auto's die vaak zwaar worden beladen. Trek je vaak een aanhanger of caravan? Of gaan de (elektrische) fietsen vaak mee op de fietsendrager? Kies dan voor het Nederlandse kwaliteitsproduct van MAD. 

Diverse hulpveren van MAD leveren wij direct uit eigen voorraad. Hulpveren monteren? Bij de meeste producten staat de montage handleiding online. Klik op een van onderstaande producten voor de productdetails. Zo weet je zeker dat ze geschikt zijn voor jouw auto.

Bekijk de meest gestelde vragen over hulpverensets op de FAQ pagina.
Bezig met laden...

Versterkte hulpverenset MAD HV-503130, Dodge Mini Ram (RG) | 2001-2008

Geschikt voor alle motoruitvoeringen Niet voor 4WD en uitvoeringen met niveauregeling Bouwjaren vanaf 04-2001 t/m 04-2008 Geleverd incl. montagehandleiding.

292,80

223,75

Prijs per set incl. BTW

Levertijd: 3-4 werkdagen
remove add
Bestellen

Versterkte hulpverenset MAD HV-503120, Dodge Mini Ram (GS) | 1995-2001

Geschikt voor alle motoruitvoeringen Niet voor 4WD Bouwjaren vanaf 12-1995 t/m 04-2001 Geleverd incl. montagehandleiding.

176,25

137,75

Prijs per set incl. BTW

Levertijd: 3-4 werkdagen
remove add
Bestellen


Levenslange garantie! Geen gezeur

De kwaliteit van de nederlandse MAD veren wordt internationaal erkend. De hulpveren zijn door TÜV en RDW goedgekeurd. En worden in meer dan 80 landen wereldwijd verkocht. De keuze van de gebruikte materialen zorgt voor de hoogste kwaliteit veren. Wij zijn zo overtuigd van deze kwaliteit dat we levenslange garantie geven op de hulpveren. Geur gezeur!

Zeer tevreden Dodge Mini Ram rijders

De eenvoudige montage en kwaliteit van de hulpveren zorgt voor zeer tevreden rijders van een Dodge Mini Ram. De hulpveren zijn gesorteerd op model en/of bouwjaar. Zo ben je in een paar klikken bij de juiste hulpverenset. Een goede set hulpveren geeft de auto niet alleen een extra zetje in de rug bij zware belasting, maar verbetert ook het rijcomfort. Ook zorgen ze ervoor dat de auto niet doorhangt op de achteras. De veren van de auto zijn eigenlijk niet gemaakt voor zware belading zoals fietsendrager, vakantiebagage of druk van aanhanger of caravan. Stel je voor: de auto is volgeladen en iedere drempel ga je bijna kruipend over om dat auto door de veren heen zakt. Autofabrikanten gaan er niet vanuit dat jij de auto vollaad met zware spullen. De auto zakt ver door en dat rijdt niet comfortabel. De MAD hulpveren helpen het zware gewicht te dragen. De auto zakt daarom minder ver door. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.