Volkswagen Tranporter lucht hulpvering

MAD lucht hulpvering voor Volkswagen geven extra veerkracht. Ze vullen de standaard veer precies aan, maar niet meer of minder dan nodig. MAD veren zijn heel erg geschikt voor auto's die vaak zwaar worden beladen. Trekt je vaak een aanhanger of caravan? Of gaan de (elektrische) fietsen vaak mee op de fietsendrager? Kies dan voor het Nederlandse kwaliteitsproduct van MAD. 

De meeste lucht hulpvering van MAD leveren wij direct uit eigen voorraad. Lucht hulpvering monteren? Bij de meeste producten staat de montage handleiding online. Klik op een van onderstaande producten voor de productdetails. Zo weet je zeker dat ze geschikt zijn voor jouw auto.

Bekijk de meest gestelde vragen over lucht hulpveringsets op de FAQ pagina.




Bezig met laden...

Een luchtveersysteem geeft meer comfort, stabiliteit en veiligheid

Een luchtveersysteem zorgt voor een verbetering van de wegligging en stabiliteit van je auto. Dit verhoogt het rijcomfort en verbetert de veiligheid van jouw en je passagiers.
De kwaliteit van de nederlandse MAD veren wordt internationaal erkend. De luchthulpvering is door TÜV en RDW goedgekeurd. En worden in meer dan 80 landen wereldwijd verkocht. De keuze van de gebruikte materialen zorgt voor de hoogste kwaliteit veren. 
 

Zeer tevreden Volkswagen Transporter rijders

De eenvoudige montage en kwaliteit van de hulpveren zorgt voor zeer tevreden rijders van een Volkswagen Transporter. De hulpveren zijn gesorteerd op model en/of bouwjaar. Zo ben je in een paar klikken bij de juiste hulpverenset. Een goede set hulpverenset geeft de auto niet alleen een extra setje in de rug bij zware belasting, maar verbetert ook het rijcomfort. Ook zorgen ze ervoor dat de auto niet doorhangt op de achteras. De veren van de auto zijn eigenlijk niet gemaakt voor zware belading zoals fietsendrager, vakantiebagage of druk van aanhanger of caravan. Stel je voor: de auto is volgeladen en iedere drempel ga je bijna kruipend over om dat auto door de veren heen zakt. Autofabrikant gaan er niet vanuit dat jij de auto vollaad met zware spullen. De auto zakt ver door en dat rijdt niet comfortabel. De MAD hulpveren helpen het zware gewicht te dragen. De auto zakt daarom minder ver door. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.